Trailer/Teaser

IZRADA TRAILERA/TEASERA

It’s okay if you don’t like me,

Not everyone has good taste.

Trailer ili foršpan je kratak i dinamičan prikaz najspektakularnijih i najatraktivnijih scena nekog projekta. To može biti skraćena verzija vašeg filma, kazališne predstave ili bilo kojeg drugog vizualnog identiteta koji želite prikazati kako bi zaintrigirali ili privukli što veći broj publike.

Možemo sa sigurnošču reći da su danas traileri najomiljeniji format videosnimki koji se prate na društvenim platformama, web stranicama i internetu uopće. Trailer je uglavnom duži od minute, za razliku od teaser-a koji uglavnom traje kraće od minute.

Teaser ili mamac svojom nedorečenošću i provokativnošću treba gledatelja zainteresirati za određeno djelo. U današnje vrijeme, teaseri se rade čak i kao najave/mamac glazbenih spotova, reklama, party-a, koncerata, novog proizvoda i svega drugoga za što se želi privući pozornost gleadatelja/ potrošača na konačnu konzumaciju finalnog proizvoda/usluge.

Pojačajte svoj promet medijsko-marketinškim alatom i obratite nam se s povjerenjem.

Odradit ćemo to vrhunski.

Na ovoj stranici možete vidjeti radove naših suradnika Ive i Igora koji su u ovim trailerima za Novu TV odradili grafiku i sound.

Motion Graphics Design: Iva Kolar

Sound mix: Igor Malečić/ Meister

hrCroatian
en_USEnglish hrCroatian